Hupharma тестостерону пропіонату injectable стероїди порошок

Номер оголошення 389430

Опис

Hupharma тестостерону пропіонату injectable стероїди порошок

Тестостерону пропіонат, тестостерону пропіонат,оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Назва продукту: тестостерону пропіонат

Номер CAS: 57-85-2

Очищенность: 99%

Молекулярна формула: C22H32O3

Молекулярний вага: 344.49

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок

Опис:

Тестостерону пропіонат найкоротший звичайно Естер прикріплений до инкрети тестостерону. Це означає, що воно бере вашому тілу найменшу кількість часу звільняти Esther і випустити инкреть батька в тіло. Належний до своєї короткої активного життя, тестостерону пропіонату типово потрібно бути впрыснутым кожні два дні на мінімумі. Anecdotally, тестостерону пропіонат заподіює найменші побічні ефекти і найменший bloating; ці побічні ефекти зазвичай зникають дуже швидко коли користь припинилися.

Додатки:

Тестостерон відповідальний для підвищувати здоров'я та благополуччя через збільшене статевий потяг, енергію, несприйнятливість, збільшив гладку втрату, набувати і підтримки сухопарую м'язи, предотвращающ остеопороз (втрату щільності кісточки) і можливе захист проти серцевої хвороби. Тестостерон також відповідає за нормальний ріст і розвиток чоловічих статевих органів і підтримки вторинних статевих ознак. Вторинні статеві ознаки мають специфічні риси, які відокремлюють дві статі, але не є безпосередньо частиною репродуктивної системи, наприклад: комод і лицьові волосся, видатний лінія щелепи, великі плечі і збільшення м'язової маси. Тестостерон пов'язує до приймальним пристроям (AR), яке таким чином завдає прискорювати хід збільшення м'язи, гладку втрату, і ремонт та зростання м'язи. Ці механізми простимульовані активацією приймальних пристроїв андрогену (або відразу або побічно як DHT).

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим