Продаж фотошпалер в Україні
Продаж фотошпалер в Україні
Продаж фотошпалер в Україні
Продаж фотошпалер в Україні

Номер оголошення 480861

Опис

Компанія Luxury Textile була заснована в березні 2016 року як виробник безшовних фотошпалер.

У 2017 році, додалися нові види продукції, такі як панно для вологих приміщень і кухонь, інтер'єрні картини (друк на полотні) різного формату, а також відкрито напрямок постачання дизайнерських шпалер, штор та сантехніки.

З моменту заснування удосконалювалися способи виробництва, розширювалася база зображень, підвищувався рівень обслуговування клієнтів, розширює спектр клієнтів компанії Luxury Textile від приватних споживачів до цілих готельних комплексів, ресторанів, кінотеатрів.

Сьогодні компанія Luxury Textile це виробник безшовних фотошпалер, інтер'єрних картин, фотошпалер для кухні та ванних кімнат, а також постачальник дизайнерських шпалер та сантехніки.

Вам давно приїлися однотипні і нудні шпалери, а так само шви, які псують цілісність узору? Але ж можна стильно і розкішно оформити свою квартиру студію, просто звернувшись в інтернет-магазин Luxury Textile, який надає широкий асортимент безшовних фотошпалер, які виконані на флізеліновій і текстильній основі. Великий вибір візерунків порадує вас, але якщо вам і цього мало, ви можете створити свій власний і неповторний дизайн. Так само є хочемо зазначити, фотошпалери виконуються цільними і за вашими власними розмірами. На Україні наша компанія є єдиною, тому ваші друзі або родичі будуть збентежені.

Вам вже захотілося купити шпалери? Якщо так, то ласкаво просимо в інтернет-магазин шпалер, де можна швидко зробити замовлення, залишиться лише трохи почекати.

Дані шпалери не тільки красиві, але і є ексклюзивними на Україні. Створюється за допомогою нових технологій за європейськими стандартами. Доставка підлаштовується під вас.

Думаєте, що фотошпалери дороге задоволення? А ось і ні, якість і розкіш дістанеться за прийнятною ціною, а їх довговічність дозволить купити шпалери раз і назавжди - фотошпалери в Luxury Textile!

сайт: https://luxury-textile.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області