Тардекс. Терасна дошка, терасні системи в Києві

Номер оголошення 565256

Опис

Торгово-будівельна компанія WOODMART, яка спеціалізується на виготовленні та реалізації терасових конструкцій, пропонує замовити тераси, фасади або огорожі під ключ. У нас можна купити і готові терасові системи для будинку, балкона, веранди, експлуатованої даху, території навколо басейну, підлоги, східців, зборів, лавок та інших дачних некапітальних споруд. Ми виконуємо проектування, виготовлення, встановлення та обслуговування будь-яких терасових конструкцій.
Кінцевий підсумок нашої роботи - це повністю завершений об'єкт: тераса, фасад, паркан або інше дачне некапітальної спорудження.
Купити терасний настил або фасад ви можете в безлічі торгових компаній, але якщо вам потрібна не тільки дошка, а готова будівля, то звертайтеся WOODMART. Це наш профіль.
Ми розглянемо всі ваші побажання і з урахуванням вашого бюджету підберемо відповідний матеріал, зробимо проект і якісно побудуємо те, що вам потрібно.
На всі наші роботи і матеріали ви отримаєте гарантійні зобов'язання, які ми завжди виконуємо. Наша компанія зацікавлена в тому, щоб вибрати якісний матеріал і підійти до монтажу з усією відповідальністю.
Вибирайте і замовляйте повний комплекс послуг з монтажу терасових систем - від проектування до сервісного обслуговування готового об'єкта.

Додаткова інформація на сайті woodmart.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні оголошення України